Schminkworkshop

Vind jij die creaties op andermans gezichten ook altijd zo kunstig en mooi? En heb je altijd gedacht dat dit voor jou een onbereikbaar resultaat zou zijn? Of ben je op zoek naar een leuke activiteit met vriend(inn)en, wil je meer met je carnavals-hart aan de slag of triggert deze website je juist om meer met je creatieve kanten te doen? Kom dan een workshop volgen bij Schmink-X! en laat je verrassen hoe er met kleine tips en trics, veel oefening én de juiste materialen ook kunstwerken uit jouw pols vloeien!

Tijdens een 2/2,5u durende workshop leer je vanalles over het gebruik van de juiste materialen en over de basistechnieken van het schminken. De workshop wordt verzorgd in de carnavalswinkel van Plantinga Carnaval, in Heythuysen. We starten met een inventarisatie van wensen en doelen, zodat de workshop zo goed mogelijk aansluit bij je wensen. Na een uitgebreide instructie blijft er voldoende tijd over om de verkregen informatie toe te passen en op elkaar te oefenen. Juist dan is er ook ruimte om op diverse niveau’s nog extra tips te geven.

Door de mooie samenwerking tussen Schmink-X! en Plantinga Carnaval, kun je alle gebruikte materialen meteen aanschaffen in de winkel. Aansluitend op de workshop krijg je dan ook 10% korting op schminkmaterialen. Heb je al een plan voor je outfit of het je ideeën voor de ‘finishing touch’? Scoor dan tevens de mooiste pakken en accessoires in deze uitgebreide winkel!

Wat? Schminkworkshop
Waar? Plantinga Carnaval, Kouk 2a, Heythuysen
Duur?  2 á 2,5 uur (we starten om 19.30 uur)
Kosten? 35,00 euro

Wil jij ook een plekje reserveren? Neem dan contact met me op via Whats app op 06-51640290